N


Mini spa gör kroppen gott

26/10/2011

Vad kan vara bättre efter en lång och jobbig flygning på många timmar än att bara få komma hem och koppla av? Slänga upp fötterna på bordet och somna lite i soffan? Jo att gå och mjuka upp den där trötta stela kroppen! Det var precis vad jag tänkte nyligen när jag kände mig trött, stel, och allmänt “seg” i hela ryggen och kroppen när jag klev av planet från en långflygning.

Massage tänkte jag, det hade ju varit det allra bästa just nu! Tänk så skönt att känna hur blodet rusar ut genom musklerna och kroppen vaknar till liv igen, en seg nacke blir rörlig som en ugglas (nåja 🙂 ) och så vidare. Sagt och gjort, jag började jaga runt var jag kunde hitta något ställe att bli lite knådad.

Min första tro var att det skulle vara alldeles för dyrt, jag har fått för mig att det kostar uppåt 800kr per timme eller så, men det visar sig att det bara var snobbiga spa anläggningarna som tar såna priser. När jag jagade runt lite på nätet så upptäckte jag att du kan få en Thaimassage för omkring 300-400kr för en timme, helt perfekt! Den verkar dessutom vara extra bra för trötta kroppar då det är mycket stretchande och inte bara knådande.

Eftersom jag bor i stan så letade jag runt och hittade en grym sajt, thaimassage-stockholm.se som listar (i princip) alla ställen vad jag förstår. Så jag kunde bara leta på kartan efter ett ställe som såg ok ut i min närhet som var öppet och knalla dit!

Nu i efterhand är jag riktigt glad att jag gjorde det kan jag säga! Det var grymt. Massören sträckte ut varje led, och jag har till och med lite träningsvärk efter det!

Stället jag var på hade dessutom en riktigt sjysst dusch, och bastu, så det blev lite av ett mini spa för mig 🙂 Härligt! Inte sista gången.Comments are closed.