N


Bröstförstoring och akne

23/10/2011

När man är ung så är det mycket som händer i kroppen medan man utvecklas och växer, särskilt i huden. Den blir smutsig och porerna i till exempel i ansiktet ta då upp smutsen. Det bildas finnar i ansiktet, och finnar är som många vet inte någonting som man gillar eller vill ha. För att behandla akne så finns det olika typer av behandlingar, antingen så kan man få utskrivna piller som hjälper mot finnarna eller så kan man använda olika typer av krämer och tvålar. Det finns också en behandling som går ut på att man strålar in ljus i huden så att porerna påverkas och slutar producera finnar eller bölder. Bröstförstoring och andra mer komplicerade ingrepp kan ibland göras med samma teknik som den som behandlar akne genom strålning. I Sverige är dock dessa tekniker inte utvecklade alls.

Tags: ,Comments are closed.